7 Little Words August 23 2018 Daily Puzzles Answers

7 Little Words Daily Puzzles Answers

7 Little words August 23, Find answers to 7 Little words August 23 2018

Find answers to 7 Little Words Daily Puzzles of 23rd August here. You can check all solutions date wise here. Today’s puzzles cheats are solved based on the clue words Gilmore Girls mom, Squares perhaps, Scrolling site, In a suitable manner, Cabinet part, Beef used in a Reuben, Yellowish root vegetable, Marilyn Monroe character Lee, Beef used in a hash and A swede in America. solved solutions of 23/08/2018 to 7 Little Words are given below.

August 23, 2018, | 7 Little Words Answers [ Thursday ]

1.Clue: Gilmore Girls mom 

Solution: LORELAI

2.Clue: Squares perhaps

Solution: POLYGONS

3.Clue: Scrolling site

Solution: MOUSEPAD

4.Clue: In a suitable manner

Solution: BEFITTINGLY

5.Clue: Cabinet part

Solution: DRAWER

6.Clue: Beef used in a Reuben

solution: CORNED

7.Clue: Yellowish root vegetable 

Solution: RUTABAGA

8.Clue: Marilyn Monroe character Lee

Solution: LORELEI

9.Clue: Beef used in a hash

Solution: CORNED

10.Clue: A swede in America

Solution: RUTABAGA

Find More Recent answers – 7 Little Words

Meerja Maqbul Baig

Meerja Maqbul Baig is founder / editor of https://www.dailypuzzlecheats.com. He is a blogger and independent deputy editor for a luxury lifestyle publication. He is an ambitious, fun-loving writer in his 20s who created the blog https://www.dailypuzzlecheats.com as a place to document all of his incredible personal and professional experiences in informal and honest blog posts.
Updated: August 22, 2018 — 11:43 pm

The Author

Meerja Maqbul Baig

Meerja Maqbul Baig is founder / editor of https://www.dailypuzzlecheats.com. He is a blogger and independent deputy editor for a luxury lifestyle publication. He is an ambitious, fun-loving writer in his 20s who created the blog https://www.dailypuzzlecheats.com as a place to document all of his incredible personal and professional experiences in informal and honest blog posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *